BMW CLUB7 wordt
BMW PURE Emotions

Neem me erheen
×

aanmelden

Gebruikersnaam:   Paswoord:   Aanmelden
Paswoord vergeten?
×

Bent u uw paswoord vergeten?

Geen probleem!
Vul hier uw e-mailadres in en u krijgt zo snel mogelijk per mail een nieuw paswoord toegestuurd. Zo kunt u de exclusieve aanbiedingen die BMW voor de BMW Club7 leden heeft geselecteerd meteen bekijken.

E-mail   Reset mijn paswoord

BMW Club7


BMW Club7 is een uniek concept dat BMW Belux exclusief voor zijn high-end klanten heeft uitgewerkt. BMW Club7 biedt u bijzondere ervaringen op het gebied van sport, cultuur, gastronomie, reizen, comfort, lifestyle en unieke rij-ervaringen.

Dit initiatief van BMW Belux is geldig voor BMW 6 en 7 Reeks en i8 rijders die hun voertuig hebben gekocht in een Belgische of Luxemburgse concessie. De selectie bevat uitsluitend bestuurders van een eerstehands 6 en 7 Reeks, en i8 (jonger dan 5 jaar) behalve X6 en 6GT, waarvoor we in het verleden een geldige mobility card hebben ontvangen. 


Bestuurders van een tweedehands 6 of 7 Reeks of i8 worden enkel BMW Club7 lid indien het om een Premium Selection wagen gaat met een aankoopdatum vanaf 01/07/2017 en waarvan de eerste inschrijvingsdatum maximum 24 maanden geleden is. Let wel: dit is onder voorbehoud van goedkeuring door uw concessiehouder.